Tip

Pamlsky

317
4 hodnocení

Pamlsky NufNuf jsou vyrobeny z vařené masové směsy (vepřové maso, ryby, drcené hovězí škvarky, játra). Zbytek tvoří tepelně ošetřené rostlinné přísady (pohanka, hrách, kukuřičná mouka). Mimo jiné obsahují také houbu chaga (tzv. houba nesmrtelnosti), která má vliv na zkvalitnění imunitního systému psů a v tradičním léčitelství se využívá pro posílení imunity, léčbu žaludečních potíží, ekzémů, lupenky, či onemocnění jater.

Složení: vepřové maso (25%), sladkovodní rybí moučka, syrové ryby, hovězí škvarky, játra, lososový olej (5%), sušené vejce, jablečná a mrkvová dřeň, pohanka, hrách, kukuřičná mouka, vařená rýže, pivní kvasnice, houba chaga

Výživové hodnoty: bílokovina 30,0%, tuk 12,0%, vlhkost 22,0%, vláknina 1,8% anorganické látky 8,8%.

Použití: Tento produkt je pouze doplňkové krmivo pro domácí zvířata. Využijte ho jako odměnu za trénink nebo příležitostně k potěšení. 

Instrukce: Uchovávejte na chladném místě. Nevystavujte slunečnímu záření.

Hmotnost: 200 g


  • (24 ks) Skladem
220 Kč
Kategorie: Doplňky
 

Pamlsky NufNuf jsou vyrobeny z vařené masové směsy (vepřové maso, ryby, drcené hovězí škvarky, játra). Zbytek tvoří tepelně ošetřené rostlinné přísady (pohanka, hrách, kukuřičná mouka). Mimo jiné obsahují také houbu chaga (tzv. houba nesmrtelnosti), která má vliv na zkvalitnění imunitního systému psů a v tradičním léčitelství se využívá pro posílení imunity, léčbu žaludečních potíží, ekzémů, lupenky, či onemocnění jater.

Složení: vepřové maso (25%), sladkovodní rybí moučka, syrové ryby, hovězí škvarky, játra, lososový olej (5%), sušené vejce, jablečná a mrkvová dřeň, pohanka, hrách, kukuřičná mouka, vařená rýže, pivní kvasnice, houba chaga

Výživové hodnoty: bílokovina 30,0%, tuk 12,0%, vlhkost 22,0%, vláknina 1,8% anorganické látky 8,8%.

Použití: Tento produkt je pouze doplňkové krmivo pro domácí zvířata. Využijte ho jako odměnu za trénink nebo příležitostně k potěšení. 

Instrukce: Uchovávejte na chladném místě. Nevystavujte slunečnímu záření.

Hmotnost: 200 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: